Tot mai multe gospodarii au apometre pentru a evita plata unui consum care nu le apartine. Un apometru inregistreaza exact cantitatea de apa folosita de fiecare apartament. O astfel de lucrare trebuie realizata doar de catre cineva specializat.

Inainte de a chema un instalator la tine acasa, iti voi prezenta toti pasii pe care ii va urma. In felul acesta, vei fi informat si te vei simti confortabil stiind ceea cea se va face.

  • Executarea lucrarii de montaj-montarea apometrelor sau inlocuirea celor vechi cu unele noi
  • Amplasarea robinetilor
  • Sigilarea apometrelor-se va face cu sarma sau plumbi si garanteaza montarea corecta de catre o firma autorizata
  • Inmanarea actelor care certifica faptul ca lucrarea a fost realizata correct. Trebuie sa primesti urmatoarele documente: contract de contorizare, procesul verbal , bulletin de verificare, dar si certificatul de garantie.

Timpul de lucru pentru montarea apometrelor este relativ scurt. In cazul in care instalatorul descopera unele probleme si trebuie sa reconfigureze instalatia sau trebuie sa inlocuiasca unele racorduri, timpul alocat unei astfel de operatiune va creste semnificativ.

Nu uita sa faci verificarile in timp util. Certificatele de garantie sunt oferite de o perioada limitata de timp-24 luni. De asemenea, buletinele de verificare expira dupa 2-3 ani. In cazul apometrelor pentru apa rece-timpul este de 60 luni, pec and in cazul celor de apa calda este de 48 luni.

Evaluare gratuita

Evalueaza gratuit starea instalatiilor casei tale.

Afla mai multe

Aboneaza-te la newsletter-ul Instalator Autorizat

Couldn't find list with id : 8ec174e6ee

Aplicatia Instalator Bucuresti

Ai de montat un aragaz sau vrei sa schimbi un robinet la baie?

Ai o teava sparta, o problema la instalatia sanitara,instalatia termca,instalatia electrica,usa sa blocat sau orice alta urgenta in casa?

Fii pregatit, instaleaza aplicatia Instalator Bucuresti din Google Play sau din Apple App Store si ai mesterii direct pe telefonul tau.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com