Echipa noastra de Instalatori autorizati ANRE ofera serviciide montaj/instalare si reparatii aragaze in Bucuresti, Sector 1, Sector 2, Sector 3, Sector 4, Sector 5, Sector 6 si Ilfov.

 Operatiunea de instalare, service sau reparare a unui aragaz trebuie facuta de catre personal autorizat ANRE, cu materiale de calitate respectand specificatiile producatorului si tinand seama de Normativul de gaze.

Racordarea aragazului la reteaua de gaze trebuie facuta utilizand un racord flexibil din Inox si 2 robineti de gaz. Daca aveti aragaze cu senzori de detectie flacara trebuie montat si un regulator de gaz.

Va oferim servicii de montaj/instalare si reparatii pentru toate marcile de aragaze, Electrolux, Zanussi, ElectroluxArctic, Beko,Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens, etc.

 Serviciile de reparatii aragaze includ urmatoarele operatii:

 • Schimbare balamele

 • Schimbare geamuri

 • Schimbare arzatoare

 • Schimbare comutator de alimentare

 • Schimbare regulator de putere

 • Schimbare termosta

 • Schimbare termocuple(termoelement)

Pentru mai multe informatii, programari sau oferte apelati cu incredere la noi.

 Sfaturi utile pentru montajul aragazelor.

Daca aveti probleme cu aragazul nu ezitati sa apelati la noi. Va oferim servicii de montaj / instalare si reparatii pentru toate marcile de aragaze: Zanussi, Electrolux, Arctic, Beko, Bosch, Indesit, Ariston, Hotpoint ,Gorenje, Siemens, Candy, Ardo, Ignis, Maister, Maxwell,Westwood, Amica, Hansa, Siemens.

Montaj si Reparatii aragaze. 5 ani garantie pentru lucrarile efectuate.

Conform legislatiei in vigoare, numai instalatorii autorizati  ANRE au voie sa intervina asupra aragazelor.

Un instalator autorizat are o legitimatie emisa de ANRE (autoritatea competenta in domeniul energiei), care ii da dreptul sa intervina asupra instalatiei de gaze. De aceea aveti obligatia, sa angajati numai instalatori autorizati si dreptul sa-i legitimati pe cei pe care ii chemati sa va ajute pentru repararea aragazelor. Acesta obligatie rezulta si din contractul pe care il aveti cu furnizorul de gaze.

Nu va lasati pacaliti de mesterii care repara tot. Pentru problemele pe care le aveti cu aragazul  Dvs. trebuie sa apelati la un instalator cu autorizare ANRE, daca nu vreti sa aveti surprize neplacute.

Pentru detalii reparatii si service aragaze Non-Stop sunati la  0722 974 760  sau contactati un instalator autorizat ANRE folosind    formularul de contact.

 Atentie

In cazul in care simtiti miros de gaz in incapere sau o cladire, trebuie sa luati imediat urmatoarele masuri: 

 • inchideti imediat robinetul de gaz sau butelia;

 • orice tip de flacara deschisa, tigara sau aparat electric trebuie inchise si ele;

 • nu aprindeti lumina!

 • deschide usile si ferestrele pentru aerisirea incaperii;

 

 

Evaluare gratuita

Evalueaza gratuit starea instalatiilor casei tale.

Afla mai multe

Aboneaza-te la newsletter-ul Instalator Autorizat

Couldn't find list with id : 8ec174e6ee

Aplicatia Instalator Bucuresti

Ai de montat un aragaz sau vrei sa schimbi un robinet la baie?

Ai o teava sparta, o problema la instalatia sanitara,instalatia termca,instalatia electrica,usa sa blocat sau orice alta urgenta in casa?

Fii pregatit, instaleaza aplicatia Instalator Bucuresti din Google Play sau din Apple App Store si ai mesterii direct pe telefonul tau.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com