sigilari apometre

Sigilarea apometrelor este obligatorie si este in binele tau. Apometrul sigilat demonstreaza ca nu este umblat la acesta si astfel consumul de apa este cel real.

 

Sigilarea se face doar de catre firme sau instalatori autorizati B.R.M.L. . Instalatorulcare iti va inmana un proces verbal prin care se certifica sigilarea apometrelor.

 

Sigilarea se efectueaza in urma montarii sau schimbarii apometrelor sau in cazul deteriorarii / ruperii sigiliilor initiale.

 

Sigilarea apometrelor se face cu sigilii din policarbonat / acetal, cu sigilii din pumb sau cu sarma otelita speciala. Sigiile sunt inscriptionate cu o serie unica.

 

Pe procesul verbal ce vi se va inmana veti regasi seriile apometrelor, indexul la care apometrele au fost sigilate si seriile unice ale sigiliilor.

Evaluare gratuita

Evalueaza gratuit starea instalatiilor casei tale.

Afla mai multe

Aboneaza-te la newsletter-ul Instalator Autorizat

Couldn't find list with id : 8ec174e6ee

Aplicatia Instalator Bucuresti

Ai de montat un aragaz sau vrei sa schimbi un robinet la baie?

Ai o teava sparta, o problema la instalatia sanitara,instalatia termca,instalatia electrica,usa sa blocat sau orice alta urgenta in casa?

Fii pregatit, instaleaza aplicatia Instalator Bucuresti din Google Play sau din Apple App Store si ai mesterii direct pe telefonul tau.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com