Atunci cand buletinele de valabilitate expira, trebuie sa chemam un instalator sa verifice apometrele. Aceasta operatiune trebuie facuta de o firma specializata care ne va da la sfarsit un certificat de garantie si un nou buletin care sa ateste validitatea apometrelor.

Conform ultimelor legi adoptate, verificarile se fac la 4 ani in cazul apometrelor de apa calda si la 5 ani in cazul celor de apa rece.

Pentru a verifica daca totul este in ordine, instalatorul va scoate vechile apometre si va verifica index-ul, dar si seria apometrelor. Dupa aceasta verificare se remonteaza si se sigileaza. Proprietarul va primi un proces verbal, dar si un nou buletin de verificare valabil inca 4 sau 5 ani (in functie de situatie).

Daca instalatorul descopera ca apometrele sunt defecte, acestea sunt inlocuite cu unele noi. Vei primi de asemenea si un certificate de garantie valabil 24 de luni ceea ce iti asigura costurile montarii in cazul in care ceva merge prost in urmatorul an.

Ai grija sa faci cu regularitate aceste verificari pentru ca poti plati in plus fata de ceea ce consumi, daca apometrele tale nu inregistreaza corect cantitatea de apa folosita.

Timpul necesar verificarii apometrelor este de aproximativ 30 de minute. In cazul in care se descopera unele probleme si trebuie inlocuite apometrele, timpul de executie al lucrari creste semnificativ.

Evaluare gratuita

Evalueaza gratuit starea instalatiilor casei tale.

Afla mai multe

Aboneaza-te la newsletter-ul Instalator Autorizat

Couldn't find list with id : 8ec174e6ee

Aplicatia Instalator Bucuresti

Ai de montat un aragaz sau vrei sa schimbi un robinet la baie?

Ai o teava sparta, o problema la instalatia sanitara,instalatia termca,instalatia electrica,usa sa blocat sau orice alta urgenta in casa?

Fii pregatit, instaleaza aplicatia Instalator Bucuresti din Google Play sau din Apple App Store si ai mesterii direct pe telefonul tau.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com