Utile

Ai nevoie de sfaturi pentru noile tale proiectele sanitare sau te confrunti cu probleme legate de scurgerile care se infunda des, tevi fisurate ori cu alta urgenta asemanatoare, cere ajutorul unui instalator care ofera servicii si interventii rapide.

Un instalator ce ofera interventii rapide la instalatiile sanitare in Bucuresti sau Ilfov e la dispozitia ta oricand ai nevoie.

Citește mai departe...

 

Tu cum sa te convingi ca ai dat peste un mester serios?

Te-ai saturat de mesterii cu care ai interactionat pana acum, de lucrarile facute de mantuiala si iti doresti sa ai parte de transparenta pretului, seriozitate si lucrari finalizate ca la carte, insa nu mai ai incredere in promisiuni desarte?

Citește mai departe...

 

Te-ai apucat de modificari majore in propria casa sau consideri ca instalatia veche din locuinta trebuie schimbata?

  Indiferent ca este vorba de reparatii complexe la instalatiile sanitare, electrice sau termice sau este vorba doar despre o teava sparta, montarea unui aragaz ori trebuie sa schimbi un robinet la baie, apeleaza la un tehnician autorizat, in regim de urgenta, pentru siguranta ta si a intregii familii.

Citește mai departe...

Presiunea scazuta la apa, scurgeri care se infunda din ce in ce mai des, baterii fisurate si vecinul de dedesubt, care se plange de infiltratii in tavanul de la baie sunt probleme ce necesita interventia rapida a unui instalator autorizat Bucuresti cu experienta.

Citește mai departe...

Pagina 1 din 6

Evaluare gratuita

Evalueaza gratuit starea instalatiilor casei tale.

Afla mai multe

Aboneaza-te la newsletter-ul Instalator Autorizat

Couldn't find list with id : 8ec174e6ee

Aplicatia Instalator Bucuresti

Ai de montat un aragaz sau vrei sa schimbi un robinet la baie?

Ai o teava sparta, o problema la instalatia sanitara,instalatia termca,instalatia electrica,usa sa blocat sau orice alta urgenta in casa?

Fii pregatit, instaleaza aplicatia Instalator Bucuresti din Google Play sau din Apple App Store si ai mesterii direct pe telefonul tau.

JSN Boot template designed by JoomlaShine.com